(placeholder)

WIJ MAKEN HET ONZICHTBARE  ZICHTBAAR

industrie

(placeholder)
(placeholder)

energie

vastgoed

monumentaal

contact

home

de methode

In 2013 hebben wij het idee bij een winmoleneigenaar neergeled om windmolens te inspecteren met behulp van ons unieke inspectiesysteem. Waarom uniek? Aangezien DIGI-S in deze vorm nog niet eerder werd toegepast. Hierdoor berust op de toepassing van DIGI-S auteursrecht.  

Met deze vernieuwende inspectiemethoden worden windmoleneigenaren in staat gesteld om snel, efficiënt, flexibel en economisch inzicht te krijgen van de staat van onderhoud van hun molens, zonder dat er hoogwerkers dienen te worden opgebouwd.

De inspectie kan digitaal in beeld worden opgeslagen, waardoor de gehele inspectie door de technisch inspecteurs niet op de locatie zelf hoeven te worden bekeken, maar via het beeldmateriaal direct of achteraf te raadplegen is.

In datzelfde jaar hebben wij DIGI-S® voorgesteld als ondersteunende inspectiemethode om hoogspanningsmasten te inspecteren. Ook in deze markt was onze inspectiemethode nog niet bekend of eerder toegepast, waardoor ook hier het auteursrecht is verkregen en van kracht is op de inspectiemethode.

Ook boorplatform kunnen hun voordeel doen met DIGI-S. Door de flexibiliteit qua inzet is het nu eenvoudig om van afstand de huidige staat van onderhoud in kaart te brengen.


Moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld bij waterwerken aan de orde is, kunnen vanaf de oever haarscherp in kaart worden gebracht met DIGI-S.

Voorbeelden van toepassingen zijn;

Hoogspanningsmasten

Windmolens

Waterkrachtcentrales

Boorplatforms